不凡考网
  • According to the second paragraph, the 50 to 60 booking phon

    the hotel had already received 50 to 60 such phone calls from would-be game-goers gambling on the result.” gambling on the result在这里的意思是“算定了北京会赢”,所以他们提前预定宾馆房间。其他选项内容属
  • What is this report mainly about?

    What is this report mainly about?Jim: I have a pair of tickets for an opera Saturday night. Would you like to go? Cindy: I don't think so. ______.What matters ______ not winning but participating.B.
  • Wang (guest): That was a delicious dinner. Mrs. Willis (host

    Wang (guest): That was a delicious dinner. Mrs. Willis (hostess): ______. Would you like to go to the living room now? It's more comfortable there.According to the passage, the first settlers used woo
  • Wendy: Have you been to the new bakery on the corner? Arthur

    Wendy是想说“那里的蛋糕好吃得不得了”。符合习惯的表达只能是Their cakes are to die for!(to die for something = to be eager to have something)。解析:in a mess意为“处于混乱之中”;mixture意为“混合,混合物”
  • At the foot of the mountain ______.

    At the foot of the mountain ______.Michael: The Johnsons are moving next week. We are going to have a going-away party for them Saturday. Tracy: I didn't realize they were moving so soon. ______ Micha
  • Wood carving refers to the art of creating or decorating obj

    Wood carving refers to the art of creating or decorating objects of wood by carving with a sharp, hand-held tool. This form. of art has a history of over 1,000 years and a unique artistic style. The f
  • In Beijing there are ______ hotels with stars at present.

    In Beijing there are ______ hotels with stars at present.Clearly the medicine ______.Which of the following can we infer from the passage?Which of the following statement is TRUE according to this pas
  • Which of the following statement is TRUE according to this p

    Which of the following statement is TRUE according to this passage?What matters ______ not winning but participating.Which of the following can we infer from the passage?Even if it ______ this afterno
  • According to the passage, the first settlers used wood for t

    According to the passage, the first settlers used wood for their utensils and tools because it was ______.In Beijing there are ______ hotels with stars at present.Wendy: Have you been to the new baker
  • How many tablets should one take before he goes to sleep?

    How many tablets should one take before he goes to sleep?I don't know his address, ______.Maggie ran back to the kitchen, eggs ______ carefully in her hands.In the last sentence, the word "bust" most
  • Which of the following objects was an important woodworking

    Which of the following objects was an important woodworking tool used by early American craftsmen?Wendy: Have you been to the new bakery on the corner? Arthur: No, how is it? Wendy: It is heaven ! ___
  • What should you do ff your child is under six years old?

    What should you do ff your child is under six years old?Most of the people who appear most often and most gloriously in the history books are great conquerors and generals and soldiers, whereas the pe
  • In the last sentence, the word "bust" most probably means __

    In the last sentence, the word "bust" most probably means ______.According to the passage, the first settlers used wood for their utensils and tools because it was ______.Which of the following statem
  • Medicine Directions

    Medicine DirectionsWang (guest): That was a delicious dinner. Mrs. Willis (hostess): ______. Would you like to go to the living room now? It's more comfortable there.When the manager told her that she
  • The passage suggests that the early shops for making tools w

    these articles were whittled with a knife,A选项的not very sophisticated 意思为“并不复杂,是简单的”,符合对话语境,属于错误信息;D选项内容也不正确,视察”;object是:反对(做某事)”;expect意为“期望,只有A选项
  • We can infer by this label that ______.

    We can infer by this label that ______.According to the second paragraph, the 50 to 60 booking phone calls are from those who ______.Tom: You are playing guitar well. Can you read music? Charles: No,
  • All the firemen in the city were ______to fight against the

    C选项前面要加定冠词才对;B和D选项不符合语法要求,只有A选项正确。called in called off called up# called onthoseB. these# ones someWood carving began as a necessity in America and developed into an art.
  • Connie: Are you doing pottery? It looks like fun! Frank: ___

    Connie: Are you doing pottery? It looks like fun! Frank: ______ ? Connie: Boy, would I? Thanks.Wood carving refers to the art of creating or decorating objects of wood by carving with a sharp, hand-he
  • Michael: The Johnsons are moving next week. We are going to

    因为前者话有转折,还指“不知道的”;unconscious意为“失去知觉的,不省人事的;无意识的”;conscious意为“有知觉的,告知”。解析:本题的依据句是“...,所以他们提前预定宾馆房间。其他选项内容属于错误信息或无关信息。
  • Maggie ran back to the kitchen, eggs ______ carefully in her

    Maggie ran back to the kitchen, eggs ______ carefully in her hands.Wood carving refers to the art of creating or decorating objects of wood by carving with a sharp, hand-held tool. This form. of art h
  • When the manager told her that she was the lucky customer, M

    When the manager told her that she was the lucky customer, Mrs. White would be ______.In the last sentence, the word "bust" most probably means ______.B. asC. andD. but 正确答案:D解析:本句话是一
  • Which of the following can we infer from the passage?

    Which of the following can we infer from the passage?Mary: What are you working on? Susan: I'm doing some embroidery. Mary: ______ Susan: I don't do very much, just for very special occasions.The pass
  • Mrs. White's husband tried to ______.

    Mrs. White's husband tried to ______.Which of the following can we infer from the passage?How many tablets should one take before he goes to sleep?Most of the people who appear most often and most glo
  • He was not as active as I had ______him to be.

    但他们肯定不是最文明的。B. requestC. tellingD. requesting 正确答案:C解析:此处的动词应该与前面的getting一词为并列关系,征服者“命令(telling)”别人做事情比“请求(requesting)”别人更有可能。inspected re
  • Martin: Can you cover for me on Sunday? I'm supposed to teac

    Martin: Can you cover for me on Sunday? I'm supposed to teach the high school class. Lisa: Sure. ______ ? Martin: We're going to the beach for the weekend. Lisa: Well, don't worry. I'll take good care
  • What matters ______ not winning but participating.

    What matters ______ not winning but participating.According to the passage, the first settlers used wood for their utensils and tools because it was ______.B. talkingC. sayingD. mumbling 正确答案
  • Even if it ______ this afternoon, I will go there.

    Even if it ______ this afternoon, I will go there.Martin: Can you cover for me on Sunday? I'm supposed to teach the high school class. Lisa: Sure. ______ ? Martin: We're going to the beach for the wee
  • He was in a hurry and left things in a real ______.

    要用动名词形式。在此处,混合物”;mass意为“一块”;confusion意为“混乱,由本实例说明商场会玩一些小把戏促销,所以消费者应该对此多加小心不上当。其他的选项说法没有足够的理由在任何情况下都成立。解析:此处的动词
  • Beijing's top hotels are fielding scores of calls from forei

    与本题的问题没有必然的因果关系。解析:A选项意思为“这种药对小孩子来说可能有危险”,文中建议请教医生建议,最后一段也说药会引起不适,与D选项意思一致。其他选项内容属于错误信息。解析:注意题干上的信号词utensil
  • Jim: I have a pair of tickets for an opera Saturday night. W

    视察”;object是:反对(做某事)”;expect意为“期望,预期”。解析:对话中,Lisa同意帮Martin的忙,这种药为tablet意思为“药片”,本身并不是液体。A选项的内容可以由短文的最后一个句子“Reduce dosage if nervousness,or
  • I don't know his address, ______.

    客人应表示歉意,故而选择A.I'm sorry,以此为目标可以很容易地找到本题的依据句“Because of the lack of other materials,early settlers were forced to make tools and utensils out of wood.”选择C的原因在于当时
  • Joe: We haven't got together for a long time. How about lunc

    Joe: We haven't got together for a long time. How about lunch next week? Nancy: I'm pretty tied up all next week. How about we plan on two weeks from today? ______. Joe: OK. Wednesday in two weeks.Bei
  • Guest: Oh, I hadn't realized how late it was. I'm afraid I'l

    应该由but一词体现前后的对比关系。全句意思为:也许他们是胜利者,客人坚持要走。由于不能接受主人的好意,客人应表示歉意,后半部分是eggs being held 的省略形式。解析:主句如果是一般将来时,应该由but一词体现前后
  • All the people who went to the new supermarket had one great

    只有C正确。For several weeks Mrs. White hoped, like many of her friends, to be the lucky customer. Unlike her friends, however, she never lost heart. Her kitchen was full of things which she did not r
  • She got a ______ job while she was waiting to go to the univ

    She got a ______ job while she was waiting to go to the university.Which of the following can we infer from the passage?Clearly the medicine ______.What matters ______ not winning but participating.Wa
  • Tom: You are playing guitar well. Can you read music? Charle

    Tom: You are playing guitar well. Can you read music? Charles: No, I don't. I just listen to songs on the radio and then play them until they sound right. Tom: ______ Charles: No, really.Jim: I have a
  • Science is still ______ of the causes of many kinds of cance

    Science is still ______ of the causes of many kinds of cancer.B. asC. andD. but 正确答案:D解析:本句话是一个转折关系,应该由but一词体现前后的对比关系。全句意思为:也许他们是胜利者,但他们肯定不是最
  • Most of the people who appear most often and most gloriously

    Most of the people who appear most often and most gloriously in the history books are great conquerors and generals and soldiers, whereas the people who really helped civilization forward are often ne
  • Mrs. White is different from her friends who were ______.

    但他们肯定不是最文明的。easily satisfied not always hopeful# sure to succeed not interested in free foodA bust A decoy A figurehead A chisel#sinceB. as and but#not very sophisticated# known for doing
推荐阅读
@2019-2021 不凡考网 www.360ksw.com 蜀ICP备14026047号-9